Robertson); Salah (de la 1 ‘S.T.

 In News

Conteaza aproape nimic rezultatul final și datorii 3-1 la Liverpool, vice-campion al Europei, chiar și lasă un gust neplăcut în gură, dacă credeți că Reds treilea gol a venit la 87 „cu formațiuni distorsionate, până atunci, șaisprezece înlocuiri. Cu titularii pas, prima repriză a fost echilibrată, iar rezultatul lung chibzuite. Confirmări și progres: noapte Anfiled Toro ne spune că acest lucru va fi un meci pentru toată lumea.

Rock’n’Roll – Nu există nimic în templul de fotbal de vară Anfield și, probabil, pe bună dreptate: tempo ridicat, intensitatea de o mie, chiar și un indiciu de rău sunt noapte europene reale. Aceasta impune etapa, impune prestigiul serii. În Toro, care scurtează și se întinde ca un acordeon, care din nou împreună, atunci când este timpul să sufere împotriva vice-campionii Europei și că doare atunci când accelerează la Alisson, există întreaga lună de studiu și de lucru cu Mazzarri între Bormio și Philadelphia.

Ei au urmărit, ei percep în mod clar codurile de joc Walter-gândire: Toro reușește câmpul cu umilința celui care știe că trebuie să sufere, dar, de asemenea, cu obrăznicia celor care nu lasă nimic pentru ideea de a încerca în față într-una dintre cele mai puternice echipe din Europa. Distanțele dintre departamente sunt calculate la milimetru, apărarea este atent, mijlocul este o elice se transformă continuu spre dreapta în creșterea ritmurile atunci când este necesar.

Taurul prima jumătate a anului, revenind la vestiar sub 2-1, face o impresie mare din merita aplauzele celor cinci sute de fani au sosit de la Torino. Da, e adevărat: este deja o versiune Taur Rock. A studiat și transpirat atât de mult, și lecții Mazzarri nu sunt cu siguranță termina aici, dar drumul pare a fi într-adevăr cea corectă.

Thumbs up. CĂ BREMER – Atât de mult pentru Toro a jucat cinci amicale de pre-sezon (toate câștigate fără a concede un gol), dar acest lucru a fost, desigur, cele mai provocatoare și de prestigiu test, cu toate acestea, împotriva unui Liverpool, înainte în pregătirea și orizontul de debut deja Premier.

Posibilitatea de a testa nivelul de creștere al acestui grup, având în vedere început greu de sezon cu romii, și pentru a experimenta introducerea noilor fețe capturate de către piață. Și vorbind de noi, face o impresie mare pe brazilian Bremer poziționat centrul defensiv lângă Nkoulou: coamă este un client inconfortabil, dar el poate tamponați în avans și bloccargli căile de evacuare. Confirmare creștere constantă Meite la mijloc: fizic este puternic – și acest lucru a fost cunoscut – dar, de asemenea, tehnica si viziunea de joc sunt o promisiune de așteptări ridicate.

3-5-2 este scorul pe care Mazzarri bate ca un ciocan în această primă lună de pregătire și script-ul nu ar putea schimba această seară în fața Sirigu Există Nkoulou noul rol director defensiv, cu centru-Izzo Bremer și de cealaltă parte. Berenguer stanga este special observate, De Silvestri este certitudinea că este confirmată într-o formă excelentă la mijloc Rincon este omul dedicat curselor și sacrificiu flancat Meite (stânga) și Baselli.

Iago SEWS spațiile dintre mijlocul terenului și Belotti. DE Applause – Portbagajul este în plină expansiune, primele zece minute sunt o lovitură pentru lovitură concurs la rate incredibil de mari. În interviu pre-meci de la Torino Channel, Iago a prezis că „dacă vom rămâne compact, putem râs una dintre cele mai puternice echipe din lume“, iar spaniolul a fost înainte dreapta: Taurul este un poster de mândrie și sacrificiu de aplicare și dăruire.

Acesta este eliminat atunci când Oliver inventează o penalizare pentru un contact inexistent între Bremer și Mane (16 „): Fabinho egalizat favoarea arbitrajului, lovind off cu Sirigu a simțit încă de colț. Și Toro nu lovește chiar și atunci când în spațiul de trei minute, Liverpool a izbucnit cu avantajul de Firmino (21“, abaterea neintenționată dublu de De Silvestri și Bremer) și Wijnaldum (24′ ), pe o destinație de plasare spațială. Este echipa ordonat și compact Mazzarri fără a se pierde: devine din nou în mod binemeritat redeschiderea schi toate cu perfectă Belotti un’incornata pe un milimetru De Silvestri transversală (31 „).

Cinci minute înainte de intervalul, Sirigu salvează Mane și un al doilea mai târziu Berenguer în urmă Wall Arnold ar fi fost prea mult, aplauze pentru acest Anfiled Toro sunt strameritati. PERSONALITATE „- Klopp nu uita că în cinci zile, va debuta în West Ham Premier: Liverpool se întoarce la câmp cu șapte fețe noi și înainte de a ajunge la mijlocul a doua oară Klopp se va ridica la zece substituții.

Mazzarri se așteaptă ora de joc înainte de a schimba ceva: prima grefa este Ivy Iago, iar mai târziu vine timpul Moretti pentru Izzo si Ansaldi mijloc de interior pentru Baselli. Multe schimbari infuzat de energie proaspătă în Reds, care călătoresc cu o mai mare strălucire. Totul este normal, evident că Toro plătească eforturile prima jumătate împotriva unui unsprezece complet nou.

Cu toate acestea, meritele Taurus sunt acolo și vedeți: grenada nu lipsa de unitate, buncăre Mazzarri stau mare, Sirigu (care ia toate takeable) este flahscore îmbunătățită pe Sturridge și Belotti Ivy oferă o oportunitate pentru colegii. Aceasta afectează personalitatea cu care Toro deține teren și compară acest lucru impotriva lui Liverpool.

Atunci când marchează momentul 80 „Niang a făcut debutul în acest pre-sezon în loc de a intra Belotti, Lukic Rincon detectează și înlocuiește Valdifiori Berenguer. În cazul în care jocul pare peste Sturridge surprinde grenada semnarea 3-1. În Niang finală a venit aproape de 3-2. LIVERPOOL-TORINO 3-1 LIVERPOOL (4-3-3): Alisson (de la 26 „S.T. Karius); Alexander-Arnold (de la 18 ‘S.T. Clyne), van Dijk (de la 1’ S.T. Jones) (de la 43 ‘S.T.

Johnston), Phillips (de la 1′ S.T. Grujic) (de la 43 „S.T. Camacho), Moreno; Fabinho (de la 25 ‘S.T. Henderson), Wijnaldum (de la 1’ S.T. Ings), Keita (de la 1 „S.T.

Robertson); Salah (de la 1 ‘S.T. Shaqiri), Firmino (de la 1’ S.T. Sturridge), Mané (de la 1 „S.T. Lallana). (Grabara). Antrenor: Klopp. TURIN (3-5-2): Sirigu; Bremer, Nkoulou (de la 43 ‘S.T. Ferigra), Izzo (de la 22’ S.T. Moretti); De Silvestri (de la 43 ‘S.T. Parigini), Baselli (de la 25’ S.T. Ansaldi), Rincon (de la 35 ‘S.T. Lukic), Meite, Berenguer (de la 35’ S.T. Valdifiori); Iago FALQUE (de la 14 ‘S.T. Ivy), Belotti (de la 35’ S.T. Niang). (Ichazo, Rosati). Antrenor: Mazzarri.

Arbitru: Michael Oliver (Anglia). MARKERS: 21 „P.T. Firmino, 24 ‘Wijnaldum, 31’ P.T. Belotti (T); la 42 „S.T. Sturridge. NOTE La 17 „P.T. Fabinho a ratat o lovitură de pedeapsă.

Mario Pagliara © de reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

18 februarie 2019 – Milan Supunându drepturile prevăzute de clasă, și mai ales din clasament, liga de zbor maximă „treisprezecea“, a spus Brb, Gaglianico și La Perosina pot intra în sala tronului pentru a concura pentru cea mai buna marca in playoff optica, și în același timp el a lăsat ușa întredeschisă pentru a patra pretendentul. Echipa de Brb DORIȚI – A nu vrea să se supună parcela de previzibilitate impuse de numere, el a încercat gazdă Borgonese liderii Brb. incercarea sa de puncte pentru a fi adăugate la Bellavista Trio, el a fost imediat sa dezvăluit all’abbrivio. În combinate gazdele după Zanier, Tabone, Petric, Ariaudo, au reînviat Tonejc, dornici de răzbunare pe campionul european Emanuele Bruzzone, o victimă a doua înfrângere după treisprezece încercări. Succesul Scassa solo și primul punct al Agnesini-cai-Tabone buldoexcavator, a avut loc înapoi de la a opta victorie (din nouă) tandemului super-Ballabene Grosso, au transformat în vitamina mult pentru echipa gazdă (parțială 5- 3).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search